WordPress grundkurs

Webbdesign i WordPress

GeoITkonsulten kan nu även erbjuda hjälp med att skapa och redigera webbplatser i världens mest använda verktyg för detta, WordPress. Om du behöver hjälp med att skapa eller redigera en webbplats, byggd i WordPress är du välkommen att kontakta oss för att diskutera upplägg och konstnad.

Dessutom säljer GeoITkonsulten en grundkurs i WordPress, som man går via webben, online. Läs mer här.

Bakgrund

I samband med starten av GeoITkonsulten Sverige, gick Helen en grundkurs i WordPress. Detta för att kunna skapa en webbplats för sitt företag. Efter att senare ha gjort flera webbplatser med hjälp av WordPress, har Helen successivt byggt upp kunskapen om detta program.

Helen på GeoITkonsulten, har tidigare erfarenhet av att både skapa och hålla kurser i GIS och digital arkeologisk dokumentation. Efter att ha skapat webbplatsen GeoITkonsultens IT-lathundar för arkeologer, föddes tanken om att även göra kurser på webben.

Genom att skapa en grundkurs i WordPress breddar GeoITkonulten sin kundkrets från arkeologer och museer, till alla som vill kunna presentera sitt företag, sig själva eller sin hobby på en webbplats. WordPress är värdens mest använda verktyg för att skapa webbplatser och kräver inga kunskaper i kodning eller html.

Tjänster

  • Grundkurs i WordPress
    • Kom igång med WordPress genom att gå Grundkursen i WordPress. Sedan kan du skapa en ny webbplats åt dig själv eller ditt företag. Eller ta kontroll över ditt företags webbplats.
  • Hjälp med att skapa en webbplats i WordPress
    • GeoITkonsulten kan skapa en webbplats efter dina önskemål, som du sedan tar över och bygger vidare på.