IT-Lathundar för arkeologer

Nu finns IT-lathundar för Arkeologer hos GeoITkonsulten!

På en separat sida hos GeoITkonsulten.se kan du hitta IT-lathundar anpassade för Arkeologens arbete. Här kan man få hjälp med hur man gör inom  GIS, Mätinstrument, Intrasis och Fotoskanning. Lathundarna är skapade med tanke på arkeologens arbete, men det finns säkert fler som kan ha nytta av dem.

Till http://lathundar.geoitkonsulten.se ⇒
Gilla GeoITkonsulten på facebook facebook om du vill ha koll vilka nya lathundar som dyker upp.

Om lathundarna

  • Alla lathundar fungerar bra oavsett om man läser dem från en dator, surfplatta eller smartphone.
  • Alla lathundar finns i två varianter, placerade under var sin flik. En enkel, kort lathund och en mer utförlig lång lathund. Den korta är uppställd punktvis och passar bäst om man har gjort momentet förr och behöver en påminnelse om arbetsgången. Den långa är mer utförlig, med bilder.
  • Det kommer även finnas filmer med enskilda arbetsmoment.
  • För att hitta det man söker kan man gå via menyerna och Innehållsförteckningarna, eller söka med hjälp av kategorier eller taggar (etiketter), eller söka via en sökruta där det går att fritt skriva in sökord.
  • Alla som har tillgång till GeoITkonsultens lathundar kan hjälpa till och bidra till att de byggs upp efter just era önskemål. Man kan lämna önskemål om nya lathundar och det går att kommentera och ge synpunkter på alla lathundar.

Se exempel på hur det kan se ut här
Se den aktuella innehållsförteckningen här

Bli stödjande medlem!

Arbetet med att skapa lathundarna är under ständig uppbyggnad och vidareutveckling. Då det är ganska tids- och arbetskrävande att skapa lathundar erbjuder GeoITkonsulten en möjlighet bli betalande medlem och få tillgång till alla lathundarna. Det är öppet för alla att bli betalande medlem och du väljer själv för hur länge du vill betala (mellan 35-625 kr). Genom att betala en liten slant bidrar du till att möjliggöra det fortsatta arbetet med lathundarna.

Vill du ha tillgång till dessa IT-lathundar som är anpassade just för arkeologens arbete?
Tycker du att det är bra att IT-lathundarna byggs upp utifrån arkeologens önskemål?
Tipsa då gärna din chef och arbetsgivare om detta, så att ni har en eller fler inloggningar på er arbetsplats.
Eller skaffa en inloggning själv. Det gör man enkelt direkt på sidan. Läs mer här:  http://lathundar.geoitkonsulten.se ⇒